top of page

livestreaMING

IMG_0279.JPG

Hybride events

Hybride events zijn anno 2022 niet meer weg te denken in onze samenleving en bedrijfsafdelingen zoals interne en externe communicatie. De mogelijkheden daarin zijn sinds Covid19 enorm toegenomen en tools zoals Zoom, Microsoft Teams, Jitsy, BlueJeans, Skype, Crowdcast of  DigitalSamba zijn tegenwoordig vaker bekend bij mensen en bedrijven.

Eventproducent is bekend met veel van deze tools en werkt onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan een platform. Al werken we tegenwoordig wel vaker met Zoom en Teams.

 

Wilt u meer weten over welke type hybride event bij de doelstellingen van uw event past neem dan contact met ons op. De techniek gaat immers zeer snel.

ORGANISEER ZELF EEN WEBINAR

Webinar.png

 

Een webinar is een interactief evenement waar alleen maar online publiek aanwezig is en presentaties gegeven worden in de studio of op afstand door "remote sprekers". College, workshop of lezing. Wat vooral handig is aan een webinar is dat het goed tot zijn recht komt in deze aparte tijd. Door corona wordt er de laatste tijd veel meer gebruik gemaakt van webinars.

 

Met webinars kan je een grote groep mensen bereiken die niet samen op een bepaalde locatie hoeven of kunnen komen. Eventproducent verzorgt voor klanten studiowebinar op locatie of in een studio naar keuze, bijvoorbeeld dicht bij uw office in de buurt. Wij helpen u hiermee!

 

Het is ook mogelijk om de eindregie naar een webinarplatform door te sturen. Bijv. Zoom, MS Teams, GoToWebinar, Crowdcast, BlueJeans en vele ander. Wij integreren de video hierin of koppelen deze aan de regie.

Webinars zijn op dit moment erg populair en Eventproducent heeft speciaal hiervoor enkele klantvriendelijke en betaalbare formats ontwikkeld. Op afroep toveren we uw locatie om in een mini TV-studio die al in de middag klaar kan staan voor een technische doorloop of "rehearsal".

 

Vraag naar de mogelijkheden. Bel 06-28973566

VIRTUAL EVENTS

Hybride, webinar, webcast, virtualevents, cloud meetings. Klanten zien vaak door de bomen het bos niet meer en wij willen uw graag helpen om de juiste keuzes te maken voor een geslaagd en doeltreffend online en/of offline event.

Een 100% virtual event wordt door menig aanbieder op verschillende manieren geïnterpreteerd. Vaak met een 3D of 360graden omgeving. Dat kan ook, maar wij zien een virtual event als een volledig live en online event eventueel gecombineerd met een (digitale) studio omgeving. Dit kan ook bij u in uw office of in een hi-end studio. 

Met ons nieuwe cloud regieplatform kunnen wij, net zoals Zoom, alle sprekers in een veilige online cloud omgeving binnen laten komen. Eventueel zenden wij deze cloud meeting weer door naar Zoom of Teams om participanten te bedienen met professioneel geschakelde beelden en sprekers die netjes in "rendezvous-style" getoond worden.

Direct uw eigen Virtual Event organiseren? Cloud, 3D of 360? Wij weten er alles van en kunnen zeker helpen. Bel ons op 06 289 735 66.

VOORDELEN VAN EEN 100% CLOUD MEETING

  • 100% Corona-proof. Alle deelnemers zitten thuis of elders
  • Remote Production! Wij bereiden alles op afstand voor. Dit scheelt u eigen manuren en dus tijd en geld;

  • Super stabiel cloud-streamingplatform met een 99% uptime en 24/7 on-demand technical support;

  • Supersonic Hi-Speed videotransmissie binnen ons innovatieve cloudregie-systeem.

  • Bonded internet d.m.v. 4G-LTE routers en antennesversterkers. De show loopt altijd door in de cloud.

  • Een full-service productie met de beste mensen en hi-end materialen. Verzekerd storingsvrij;

  • De mooiste broadcast graphics. Van geanimeerde naamtitels, strak ge-cuede instarts, bumpers tot "rendez-vous" composities voor remote sprekers. Een echte TV look;

  • Videocalls en streams van deelnemers lopen via ons datacentre dus altijd een supersonic snel en stabiel; 

  • Mbv ons cloud streamingplatform zenden we eindstream multicast door naar al jouw socialmedia kanalen of embedden deze op jouw eventwebsite via onze custom player met inlog of pay-per-view layer;

DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLEK

Een goede samenwerking is essentieel voor een succesvolle productie, daarom passen wij ons altijd aan aan de wensen en behoeften van de klant, en komen we zo samen tot het beste resultaat.

Door ons uitgebreide netwerk van mediaspecialisten hebben wij voor elke klus de juiste mensen in huis.

Producers

Professionele event/video producers die het (online) evenement begeleiden en in goede banen leiden, van aankleding en locatie tot techniek en catering.

Showdirectors

Om een goede show neer te zetten, zijn er veel verschillende partijen nodig. Onze showdirectors brengen alle elementen samen  en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. 

AV Controlling

Onze professionele livestream, geluids- en cameramensen hebben kennis van het hele filmproces en met een oog voor detail leggen ze alles op de beste manier vast.

Meer weten?

bottom of page