videoproductie

Een goede aanpak in de productie van een video of live uitzending is belangrijk om uw boodschap vlekkeloos naar het publiek te over te brengen - maar om dit op een professionele manier te doen kan soms nogal lastig zijn en vergt kennis en ervaring.

Eventproducent heeft ruim 10 jaar ervaring in livestreaming van corporate en publieke live events. Eventproducent biedt makkelijke en up to date oplossingen aan die snel en flexibel op te zetten zijn waar en wanneer u dat wilt. Zonder direct flink in de papieren lopen. Voor elk budget hebben wij een oplossing en zijn bekend met elk type event dat is bestaat. TV-style talkshows, event-style webinars, fashionshows, awardshows, sportwedstrijden, openingen, product lanceringen, weddingbranche. 

 

Profiteer van onze jarenlange expertise in live broadcasting op het hoogte niveau voor events of in een studio.

Tijdens Covid-19 is de vraag naar event-style webinars met remote videocallers flink toegenomen. Wij bieden daarom concepten aan die hierop in springen. We hebben een super betrouwbaar innovatief cloud regiesysteem. Bijv. inclusief LED screens voor live remote sprekers en/of Zoom/Teams integratie. Of compleet met graphics, intro's en teasers. En we bouwen dit eventueel gewoon op in uw omgeving. Office, kantine of auditorium.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan op hi-end events voor grote  klanten. Wij zijn daardoor in te zetten op diverse type events. Niets is te gek voor ons, en we zijn altijd op zoek naar een nieuwe technische uitdaging! Vraag ons gerust om advies als niet precies weet hoe u uw event wilt promoten.

Direct uw eigen uitzending organiseren? Bel +31628973566

Titels

Wij ontwerpen custom titels naar uw wens en in uw huisstijl, voor elk evenement weer anders.

Trailers

Trailers zijn de perfecte manier om uw event aan te kondigen, en ze doen het ook nog eens goed op social media. Wij zorgen er voor dat de boodschap snel bij de doelgroep overkomt.

Aftermovies

Aftermovies zijn misschien wel de belangrijkste manier om een terugblik op je evenement te geven, en om mensen enthousiast te maken voor de volgende editie. Elk evenement is anders, en elke aftermovie dus ook. Wij zorgen ervoor dat de kijkers binnen enkele minuten een goed beeld van je evenement krijgen.

Broadcast FX

Custom made graphics, bumpers en overgangen in de huisstijl van het evenement

Instant Replay

De belangrijkste momenten worden direct herhaald, zowel naar schermen op het evenement als naar social media (ook in slowmotion)

Droneshots

Onze professionele dronepiloten laten het evenement op een manier zien die geen een bezoeker gezien heeft, zowel live als in de aftermovie.

Live Reporter

Naast technici leveren we ook live reporters, die verslag doen van het evenement en zorgen voor unieke content.

Meer weten?

© 2020 Eventproducent. Alle rechten voorbehouden.