Eventproducent | Videoproduction | Amsterdam

© 2018 by Eventproducent. All content protected by copyrights. Ask permission to owner.

videoproductie

Een goede video of livestream is de beste manier om een boodschap naar je publiek te brengen - om dit op een professionele manier te doen kan soms nogal lastig zijn.

 

Daarom bieden wij makkelijke oplossingen, zodat we snel en zonder flink in de papieren te lopen een productie neerzetten.

Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring opgedaan met allerlei soorten klanten en klussen, en daarom zijn we ook overal in te zetten. Niks is te gek voor ons, en we zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Titels

Wij ontwerpen custom titels naar uw wens en in uw huisstijl, voor elk evenement weer anders.

Trailers

Trailers zijn de perfecte manier om uw event aan te kondigen, en ze doen het ook nog eens goed op social media. Wij zorgen er voor dat de boodschap snel bij de doelgroep overkomt.

Aftermovies

Aftermovies zijn misschien wel de belangrijkste manier om een terugblik op je evenement te geven, en om mensen enthousiast te maken voor de volgende editie. Elk evenement is anders, en elke aftermovie dus ook. Wij zorgen ervoor dat de kijkers binnen enkele minuten een goed beeld van je evenement krijgen.

Broadcast FX

Custom made graphics, bumpers en overgangen in de huisstijl van het evenement

Instant Replay

De belangrijkste momenten worden direct herhaald, zowel naar schermen op het evenement als naar social media (ook in slowmotion)

Droneshots

Onze professionele dronepiloten laten het evenement op een manier zien die geen een bezoeker gezien heeft, zowel live als in de aftermovie.

Live Reporter

Naast technici leveren we ook live reporters, die verslag doen van het evenement en zorgen voor unieke content.

Meer weten?