top of page

WEBINARS

Webinars zijn een uitstekende manier om in contact te komen met je doelgroep. Om te informeren, voor interactie of om de discussie aan te gaan. Een webinar is niets anders dan een interactieve live uitzending. 2021 heeft wel bewezen dat online seminars naar de next level zijn getild. Schitterende online seminars waarbij de toeschouwers continu betrokken worden gehouden. En dit dankzij de juiste formats die zich keer op keer hebben bewezen.

De grote voordelen van webinars zijn dat je veel mensen kunt bereiken, je enorm op reis- en verblijfskosten bespaart en je kunt iedereen in de wereld aanspreken, ook als spreker. Zo wordt jouw web seminar een stuk interessanter. Fysieke seminars in kleine zaaltjes behoren zo tot het verleden. Web seminars bieden je een enorme kans om je beter te profileren bij je doelgroep.

LIVE WEBINARS UITZENDEN

Kofi Annan making waves ideas from europe afsluidijk

Eventproducent is sinds 2007 gespecialiseerd in het organiseren van webinars en live uitzendingen via alle mogelijke kanalen. Ook webcasts behoren tot de mogelijkheden. Je kunt een webinar organiseren in onze studio, op je eigen locatie of waar dan ook. Wij onderscheiden ons door onze succesvolle formats waarbij we daadwerkelijk aan alles hebben gedacht.

 

Full service tot in de laatste puntjes. Wij werken uitsluitend samen met de beste professionals die weten wat er komt kijken bij de organisatie. Daarom maken we van jouw webinar een heuse online show. Een show die we uitzenden naar alle mogelijke kanalen zoals je eigen website, social media en mogelijk andere platformen.

SCHAALBAAR EN FLEXIBEL

Wat de omvang ook is, bij Eventproducent hebben we voor elke online seminar een passend format. Die wij vervolgens naadloos op maat maken aan de hand van jouw wensen. Aan alles is gedacht zoals online publiek trekken naar je webinar en om iedereen betrokken te houden tijdens de online show. Zo wordt een webinar uiteindelijk nog veel interactiever dan een fysiek seminar. Alle betrokkenen hebben het gevoel zich middenin het webinar te bevinden. Niet alleen het publiek maar ook de sprekers. Dat zorgt voor een spetterende interactie.

JE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Impactvolle events op basis van onze succesformules

  • Volledig op maat gemaakt

  • Complete formats voor groot en klein

  • Zeer betrokken toeschouwers

  • Webinars on demand

  • Multi-casting naar al jouw kanalen zoals je website en social media

  • Full-service productie met de beste mensen en materialen

  • 100% storingsvrij door onze cloud streaming platform en 4G backup verbindingen

DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLEK

Een goede samenwerking is essentieel voor een succesvol webinar, daarom passen wij ons altijd aan aan de wensen en behoeften van de klant, en komen we zo samen tot het beste resultaat.

Door ons uitgebreide netwerk van mediaspecialisten hebben wij voor elke klus de juiste mensen in huis.

Meer weten?

bottom of page