top of page

Online events zijn zonder enige twijfel de toekomst. 2021 heeft ons geleerd dat je online schitterende events kunt organiseren. Je hebt alleen het juiste format nodig zodat je de toeschouwers continu betrokken houdt bij het event.

 

Met online events kun je daarnaast nog meer mensen bereiken, gemakkelijker met elkaar in contact te komen, bespaar je enorm op reis- en verblijfskosten en je kunt elke spreker ter wereld pluggen. Op deze manier kun je jouw online event veel interessanter maken.

 

Fysieke events in muffe zaaltjes behoren tot het verleden. Online events bieden een enorme kans om je beter te profileren bij zowel bestaande als nieuwe doelgroepen.

ONLINE EVENTS

IMPACTVOLLE ONLINE SHOWS

Kofi Annan making waves ideas from europe afsluidijk

Eventproducent is sinds 2007 gespecialiseerd in het organiseren van online evenementen. Of het nu gaat virtual events in onze studio of op je eigen locatie. Ook hybride evenementen behoren tot de mogelijkheden. Wij blinken uit door onze full-service aanpak met onderscheidende formats.

 

Bij onze formats is daadwerkelijk aan alles gedacht. Bovendien werken we uitsluitend samen met de beste professionals die een goed beeld hebben van virtuele evenementen. Zo toveren wij jouw online evenement om in een heuse online show. Een show die we uitzenden naar alle mogelijke kanalen zoals je website en social media.

VIRTUELE EVENTS

Of het nu gaat om kleinschalige events voor 10 toeschouwers of mega online events voor 100.000 toeschouwers, wij van Eventproducent hebben daar de beste formats voor. Aan alles is gedacht zoals online publiek trekken naar de online uitzending en om iedereen betrokken te houden tijdens het event. Mede door deelnemers ook met elkaar te laten communiceren en samenwerken.

 

Simpelweg door gebruik te maken van bewezen formats met meerdere camera’s tijdens het event. Op onze manier is een online event uiteindelijk nog veel interactiever dan een fysiek evenement. Iedereen heeft het gevoel zich middenin het evenement te bevinden. Wij doen zowel de techniek als de uitvoering, ook bij hybride events.

JE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Impactvolle online events op basis van onze succesformules

  • Volledig aangepast aan jouw specifieke wensen

  • Complete formats voor zowel kleine als mega events

  • Aan alles is gedacht om jouw toeschouwers betrokken te houden

  • Multi-casting naar al jouw kanalen zoals je website en social media

  • Full-service productie met de beste mensen en materialen

  • 100% storingsvrij door onze cloud streaming platform en 4G backup verbindingen

DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLEK

Een goede samenwerking is essentieel voor een succesvol online event. Daarom passen wij ons altijd aan aan de wensen en behoeften van de klant. En komen we zo samen tot het beste resultaat.

Door ons uitgebreide netwerk van mediaspecialisten hebben wij voor elke klus de juiste mensen in huis.

Titels

Wij ontwerpen titels op maat naar exact jouw wens en in je eigen huisstijl. Voor elke videoproductie maken wij de titel weer anders.

Trailers

Trailers zijn de perfecte manier om je event aan te kondigen, en ze doen het ook nog eens goed op social media. Wij zorgen er voor dat jouw boodschap snel bij je doelgroep overkomt.

Aftermovies

Aftermovies zijn misschien wel de belangrijkste manier om een terugblik op je evenement te geven, en om mensen enthousiast te maken voor de volgende editie. Elk evenement is anders, en elke aftermovie dus ook. Wij zorgen ervoor dat de kijker binnen enkele minuten een goed beeld van je evenement krijgt.

Broadcast FX

Custom made graphics, bumpers en overgangen in de huisstijl van het evenement.

Instant Replay

De belangrijkste momenten worden direct herhaald, zowel naar schermen op het evenement als naar social media (ook in slowmotion).

Droneshots

Onze professionele dronepiloten laten het evenement op een manier zien die geen een bezoeker gezien heeft, zowel live als in de aftermovie.

Live Reporter

Naast technici leveren we ook live reporters, die verslag doen van het evenement en zorgen voor unieke content.

Meer weten?

bottom of page