Livestreaming | Eventproducent | Amsterdam

livestream & webinar

Eventproducent is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in livestreamen naar het internet. Vaak bij live events, maar ook in een webcast studios of op uw eigen lokatie. Wij onderscheiden ons door onze full-service aanpak waardoor wij alles op ons pad mee pakken. We werken uitsluitend samen met professionals en toveren uw evenement om in een heuse online show, die we "multicast" naar meerdere social media kanalen of naar een eigen custom branded player met inlog of pay-per-view layer ge-embedded op uw eigen website. Wij hebben een cloud streaming platform en een cloud regie systeem die 100% failure garantie biedt. icm onze 4G backup verbindingen.

In overleg designen wij trailers, teaser, intro's, titels en complete broadcast templates om die echte TV look over te brengen. Sport, fashion, corporate, live studio. U kunt bij ons terecht voor techniek en uitvoering. Bekijk ons uitgebreide portfolio op youtubefacebook, of linkedin.

Direct uw eigen uitzending organiseren? Bel +31628973566

Livestreams zijn er in alle soorten en maten, en dit kan nogal overweldigend zijn. Want welke mensen heeft u nou echt nodig? En hoe werkt het nou allemaal? Wat moet er allemaal aan van te voren voorbereid worden?

Eventproducent verzorgt een full-service productie, wat betekent dat we van begin tot eind alles wat op ons pad komt meenemen. We zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek staan, de nodige techniek en materiaal aanwezig is, en dat de show compleet voorbereid en duidelijk voor alle betrokkenen is.

Door ervaring met (internationale) webcasts, webinars,  congressen, corperate events, fashion shows, extreme sportevenementen en nog veel meer zijn we op alles voorbereid - niks is te gek voor ons!

 

De livestream kan uiteindelijk naar alle kanalen gestreamd worden die u maar kan bedenken, van Youtube tot Facebook, maar ook op de sites van alle partijen die betrokken zijn bij het Evenement. Zowel het gehele evenement als korte highlights zijn gelijk terug te kijken op elk platform dat u maar kunt bedenken. Om het evenement goed af te sluiten kunnen we uiteindelijk ook nog een Aftermovie of Eventreport maken.

De juiste mensen op de juiste plek

Een goede samenwerking is essentieel voor een succesvolle productie, daarom passen wij ons altijd aan aan de wensen en behoeften van de klant, en komen we zo samen tot het beste resultaat.

Door ons uitgebreide netwerk van mediaspecialisten hebben wij voor elke klus de juiste mensen in huis.

Producers

Professionele event producers die het evenement begeleiden en in goede banen leiden, van aankleding en locatie tot techniek en catering.

Showdirectors

Om een goede show neer te zetten, zijn er veel verschillende partijen nodig. Onze showdirectors brengen alle elementen samen  en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. 

AV Controlling

Onze professionele geluids- en cameramensen hebben kennis van het hele filmproces en met een oog voor detail leggen ze alles op de beste manier vast.

Meer weten?

© 2018 by Eventproducent. All content protected by copyrights. Ask permission to owner.