top of page

livestreaMING

livestreaMING

Iedereen weet inmiddels, met het livestreaming van je event kan je in één klap je bereik verveelvoudigen! Bovendien krijg je zo veel meer interactie op social media en je eigen site omdat mensen enthousiast reageren en delen. Interactie en engagement. Op deze manier ben je ook veel minder afhankelijk van traditionele media en kun tegen veel lagere kosten je doelen bereiken. Daarnaast is livestreaming de perfecte manier om kennis te delen met zeer beperkte reistijd. Livestreaming is daarom nog duurzaam ook! 

JOUW LIVESTREAM ALS ECHTE ONLINE SHOW

Kofi Annan making waves ideas from europe afsluidijk

 

Eventproducent is sinds 2007 gespecialiseerd in het organiseren van livestreams. Of het nu gaat om live events of producties in webcast studio’s of op jouw eigen locatie. Wij onderscheiden ons door onze full-service aanpak waarbij wij echt aan alles denken. We werken uitsluitend samen met de beste professionals en toveren jouw evenement om in een heuse online show. Een show die we multi-casten naar jouw social media kanalen en naar je website.

LIVESTREAMING EVENTS MAKEN HET  VERSCHIL

In overleg met jou ontwerpen wij trailers, intro’s, teasers en complete broadcast templates om die echte TV look over te brengen. Of het nu gaat om evenementen op het gebied van sport, mode, corporate of live studio. Wij doen zowel de techniek als de uitvoering. Bekijk ons uitgebreide portfolio.​

Direct je eigen livestream organiseren? Bel ons op 06 289 735 66.

JE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Indrukwekkende livestreaming van events met een echte TV look

  • All-in inclusief trailers, intro’s, teasers, aftermovies, event reports en complete broadcast templates

  • Multi-casting naar jouw social media kanalen of embedded op jouw website via onze custom branded player met inlog of pay-per-view

  • Volledig aangepast aan jouw wensen waarbij wij onze succesformules toepassen

  • Een full-service productie met de beste mensen en materialen

  • 100% storingsvrij door ons cloud streaming platform met regie systeem in combinatie met onze 4G backup verbindingen

DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLEK

Een goede samenwerking is essentieel voor een succesvolle productie, daarom passen wij ons altijd aan aan de wensen en behoeften van de klant, en komen we zo samen tot het beste resultaat.

Door ons uitgebreide netwerk van mediaspecialisten hebben wij voor elke klus de juiste mensen in huis.

Producers

Professionele event producers die het evenement begeleiden en in goede banen leiden, van aankleding en locatie tot techniek en catering.

Showdirectors

Om een goede show neer te zetten, zijn er veel verschillende partijen nodig. Onze showdirectors brengen alle elementen samen  en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. 

AV Controlling

Onze professionele geluids- en cameramensen hebben kennis van het hele filmproces en met een oog voor detail leggen ze alles op de beste manier vast.

Meer weten?

bottom of page