top of page

internet techniek

Voor goede en kwalitatieve live streaming videoproductie is een snelle en stabiele internetverbinding nodig, daarom werken wij met de beste 4G-LTE routers en antenneboosters, zodat we overal goede verbinding hebben. Van de drukke binnenstad in Amsterdam tot aan afgelegen plekken in de natuur, wij zorgen er altijd voor dat de livestream moeiteloos kan lopen. Uiteraard testen we de verbinding altijd uitgebreid van te voren, zodat we altijd zeker weten dat alles soepel verloopt. En met ons cloud streamingplatform en andere innovatieve cloudsystemen heeft u geen last meer van storingen door hardware of internet! Uw uitzending blijft 100% gegarandeerd draaien in een ons hi-end datacentre.

internettechnologe eventwifi
internttechnologie eventwifi

Ook de bezoekers verwachten tegenwoordig op elk evenement goed internet, en dit is nog niet op elke locatie het geval. Gelukkig heeft Eventproducent hier ook oplossingen voor, zodat de bezoekers altijd goed en snel internet hebben.

Niet alleen de bezoekers hebben daar wat aan, maar voor de organisatie van elk evenement komt dit ook goed van pas. Een goede internetverbinding is essentieel voor het soepel werken van kassa's, betaalterminals, ticketsystemen, registratiesystemen en nog veel meer.

Meer weten?

bottom of page